Кандидат - кмет гласува с пистолет

Покровителят на изкуствата Марин Маринов, стресира съперници с пистолет

Кандидатът за кмет на димитровградското село Добрич притеснил политическите си опоненти, след като понечил да упражни правото си на глас с пистолет на кръста. Марин Маринов дотолкова стресирал съперниците, че те светкавично пуснали сигнал до полиция и прокуратура. Драмата обаче не се състояла. Дежурният полицай в Добрич културно помолил досегашният кмет да остави оръжието си, Марин вежливо се извинил за неудобството и дал пистолета. Той бил заключен, кмета гласувал и пак си го взел. Оръжието е законно притежавано. Haskovo.net потърси Маринов за кратък коментар относно прецедента. Ето какво каза той:

„Сутринта ме събудиха рано, към 6 без 15. По навик поставих пистолета си на кръста, защото никога не се разделям с него. От текущи задължения съвсем забравих че днес са избори. Даже не смятах да гласувам, но приятели ме разубедиха. Едва в секцията разбрах че пистолета е още в мен. Нямаше никакъв подтекст“.

Маринов е независим кандидат за кмет подкрепен от ГЕРБ. Според него пресиленото оплакване целящо скандал е дошло от привържениците на настоящото статукво в общината. „Неблагодарници“ завърши гневно кметският началник.

Г. Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини