"Ланча" се запали до разклона за село Черна скала

Лек автомобил „Ланча“ се запалил на 14 юли около 21,40 часа до разклона за село Черна скала. Няма пострадали. Екип на РСПБЗН-Кърджали загасил пламъците. Колата изгоряла. Като причина за произшествието огнеборците посочват късо съединение. В 17,25 часа на 14 юли е подаден сигнал за пожар в кухнята на заведение в Кърджали. Екип на пожарната служба в града загасил огъня и спасил сградата. Изгорели: дограма, аспиратор, опушени били около 15 кв. м стени. Късо съединение в електрически уред причинило запалването.  11 огнеборци са потушили още 4 пожара на 12 юли и 13 юли.

Около 7 часа на 13 юли спасителен екип на службата в Кърджали след подаден сигнал посетил апартамент и помогнал на болна жена със затруднено движение. На 12 юли около 8,30 часа екип на РСПБЗН-Кърджали отводнил подземен гараж в града.

Два екипа на РСПБЗН в Момчилград и Крумовград с два противопожарни автомобила са били изпратени в помощ на РДПБЗН в Пловдив и Хасково.

Досъдебно производство за палеж е образувано в РУ-Кърджали, след като на 13 юли около 5,30 часа в града пламнали паркирани лек автомобил „Форд“ и товарен „Мерцедес“. Екип на РСПБЗН-Кърджали загасил горящите коли. Дежурна оперативна група от РУ-Кърджали извършила оглед. Причините за пожара са в процес на изясняване. Сектор „Криминална полиция“ и разследващ полицай продължават работата по изясняване на случая.  

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Случаен виц

Последни новини