65-годишна с "Фолксваген" катастрофира при село Черна скала

На главния път до разклона за село Черна скала около 17,40 часа вчера 65-годишна с „Фолксваген“ загубила контрол над управлението, колата се блъснала в скат и се преобърнала по таван. Водачката е била прегледана в Спешното приемно отделение в болницата в Кърджали и освободена. Тестът за алкохол с техническо средство е с отрицателен резултат. Съставен е акт по ЗДвП. Екип на РСПБЗН-Кърджали обезопасил катастрофиралия автомобил. Около 18 часа вчера до разклона за село Перперек 39-годишен с „Форд“ предприел изпреварване на забранен участък от пътя и блъснал завиващ „Опел“. Водачът на форда и двама негови спътници са били прегледани от спешни медици и освободени. Не е констатирана употреба на алкохол. Произшествието е обработено по административен ред с акт по ЗДвП.

Бързо производство за управление на нерегистрирано моторно превозно средство е образувано в РУ-Кирково. Около 15 часа вчера полицейски служители спрели за проверка лек автомобил „Ауди“, управляван от 45-годишен. Колата е била без регистрационни табели и нерегистрирана по съответния ред. Водачът е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление. Разследващ полицай продължава работата по случая.

Пожари. Около 13 часа вчера в село Ковил са запалени сухи треви и храсти вследствие на небрежна работа с огън. Екип на РСПБЗН-Крумовград загасил огъня. Няма материални загуби.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Снимка:Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини