CNN: Украинските сили изтласкват руснаците източно от Киев

Висш служител на отбраната на САЩ каза пред репортери, че украинските сили са изтласкали руските сили по фронтовата линия източно от Киев, съобщи CNN.

Руските сили са на около 55 километра от центъра на Киев на изток, което е увеличение между 25 и 35 километра в сравнение със същото местоположение вчера, каза служителят.

Северозападно от центъра на Киев руските сили "се окопават и установяват отбранителни позиции", каза служителят. Те не са се доближили до центъра на Киев по тази линия, добави служителят. Те остават на 15-20 километра от центъра на Киев на северозапад.

Екипите на CNN на място са станали свидетели на залпове късно вечерта в сряда в северозападен Киев.

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Рр
    рр
    8 -4
    07:14, 24 мар 2022
    на сън
    • Моргите в Беларус са претъпкани с убити руски войници. Използват се камери за храни за съхранението им. Путин не смее да върне чувалите на майките им.Стогодишни хора има , сто годишна власт няма. След Горбачов , Путин ще е следващия който разпадна тази територия. След края на тази война Китай ще притежава Сибир. Защото русия е икономическо джудже и се видя , че няма пари за един месец " специална военна операция "
  • 2
    Де
    Демараж
    6 -5
    08:59, 24 мар 2022
    Путин рано или късно неговите хора ще му видят сметката и след това за да се съвземе икономически русия ще се разделя с територии и някои от републиките и ще поискат отделяне.
  • 3
    До
    до CNN
    3 -1
    09:31, 24 мар 2022
    Пращайте репортерите си на Руската граница,да посрещат украинската армия!
    • Wo
      wow
      2 -4
      09:45, 24 мар 2022
      Ти не четеш ли, че са в Украйна репортерите на CNN и не само техни. И много бяха убити вече, така че имай малко уважение
Последни новини