4 години затвор за бездомник, насилил момиче

На 4 години затвор при първоначален строг режим даде Районният съд в Пазарджик на бездомник, насилил момиче в изоставена сграда в района на гарата. Мъжът е неженен, пенсионер, осъждан е за предишни престъпления, съобщи Дарик

Момичето се прибирало от работа към 19 часа на 4 май 2015. Живеела в апартамента на свой приятел в село Главиница и всяка вечер си ходела пеш. Изнасилвачът със сила я задържал няколко часа в необитаема постройка, но заспал от препиване. Момичето избягало и подало сигнал на полицията.

Пристигналите на мястото полицаи намерили маратонките на момичето. Под главата на насилника била нейната раница с лични вещи. Полицаите арестували насилника, но после бил освободен с мярка "Подписка".

Дни след като излязъл от ареста той срещнал младата жена в центъра на града. На всеослушание започнал да ѝ предлага пари срещу сексуални услуги. Тя избягала с ужас.

Обвиняемият опита да убеди магистратите, че за пръв път вижда момичето и не помни да е опитвал да я изнасилва в сградата, където понякога нощувал. Пред съдия Таня Петкова обаче натежаха както намерените веществени доказателства, така и многократните му осъждания в миналото за предишни престъпления.

Източник: news.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ан
    андрешко
    1 0
    18:08, 12 ное 2016
    Ех тия евроатлантически ценности и евроатлантическа ориентация така ще ни се отразят след врече че -----------
Последни новини