Риана си призна за Крис Браун

Известната певица Риана най-после разкри връзката си с Крис Браун, след като отричаше в продължение на месеци. Романсът изглежда се развива добре и той дори се е срещнал с родителите й.

18-годишната рок и блуз звезда Браун е придружил 20-годишната Риана, когато тя се завърна в родния си Барбадос след церемония за наградите Grammy по-рано този месец.

След визитата в Барбадос, двамата отидоха в съседна Ямайка, за да може Риана да участва в музикалния фестивал Smile Jamaica Africa Unite Bob Marley.

След месеци на скрита връзка, двамата най-после се появиха заедно и бяха заснети да се целуват в басейна на хотел Хилтън в столицата на Ямайка - Кингстън.

По време на концерта на Риана в Барбадос миналата седмица, Браун седеше до баща й Роналд Фенти, който даде благословията си на новата двойка.

Имената на двамата се появиха заедно през миналата година, когато Браун преработваше своя мегахит "Umbrella" под новото заглавие "Cinderella Under The Umbrella".

През септември, Браун призна, че харесва красивата певица, но настоя, че те са само приятели. Но те засилиха слуховете миналия месец в Ню Йорк и Ню Джърси, когато Браун помагаше на Риана да отпразнува своята награда Grammy.

Източник: kafene.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини