Жанета Милева експериментира с грим на Кенана

Петя Пилева пред обектива на Валентин Илиев

Умопомрачителна фотосесия засне за личното си портфолио професионалната гримьорка Жанета Милева. Пред обектива на петричкия фотограф Валентин Илиев позира ученичката от хасковската езикова гимназия Петя Пилева. Както се вижда от кадрите, тийнейджърката демонстрира завиден професионализъм и артистизъм. Творческият дует Милева- Илиев избра за естествен декор на снимките парк Кенана.

За фотосесията Жанета Милева заложи на тежък, но обран грим. „Монохромен, с брокат. Разработен, с много обем. Изкуствени мигли за по-голяма дълбочина на окото. Веждите и скулите са изключително подчертани.“, сподели тя. Експериментът, радост за естетите, получи комплиментите на гилдията. 

Жанета Милева е един от най-обещаващите професионални гримьори в България. Печели първо място за вечерен грим при връчването на Четвъртите годишни награди на списание Coiffure Beauty. Безапелационно заслужи първо място и на Италианския фестивал на красотата в Пловдив. Негови организатори са Сдружението на фризьорите в България и Christian of Roma Group. През септември миналата година на конкурса на същия фестивал тя се класира на трето място.

Позната е и със серията екстравагантни партита, в които представя артистичен грим и боди арт. Гримира за ревюта манекенки от модна агенция „Визаж“.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини