БМВ нацепи италианец отзад, не дал мигач

Хасковско БМВ остави лоши спомени у италианец, след като го нацели отзад и потроши колата му-Рено Експрес. Катастрофата стана минути преди 20 часа, малко след отбивката за Лятното кино на Кенана. В резултат от сблъсъкът, колата управлявана от италианеца става само за скрап, шофьорът на БМВ-то е с бинтована ръка, а брат му, пътувал в колата-с нервна криза.

Никой не знаеше как се стигнало до сблъсъка. Реното не е направило нищо за да го ударят, а БМВ-то пък се движило нормално, ама налетяло отзад. Едва след като отминаха първите страсти, картинката се проясни- Реното карало отпред, но на отбивката малко след Китна Тракия тръгнало да завива надясно. Без мигач, според шофьора на БМВ-то. И неизбежно, немската кола ударина френската.

По българският закон обаче, този който е отзад винаги е виновен. Според пристигналите полицаи, БМВ-то е виновно защото карало с несъобразена скорост и не спазвало необходимата дистанция. Особено на мокър път. Изглежда логично, ако се е движил с разрешената в града скорост от 50 км в час, БМВ-то е щяло да спре, дори и реното да бе набило стопове, току пред бронята му.

Италианският шофьор на реното е с извадено рамо. 54-годишният Никола бе откаран с линейка в Бърза помощ, където след преглед и манипулации, бе освободен за домашно лечение. Хората в БМВ-то се разминаха без сериозни травми, освен уплахата. Разбира се, не бяха виновни. И разбира се, заради стандарта на баварските моторни заводи, колата им не бе пострадала сериозно. Спокойно можеше да поеме още няколко удара като този.

Г.Христов

Това остана от колата на италианеца
В сблъсъкът пострада и кош за боклук
Шофьорът на БМВ-то не бе виновен

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини