Страдащи хасковлии с шанс за нови диагнози

Доц. д-р Атанас Щерев

Страдащи от различни заболявания хасковлии ще имат шанс да получат точни диагнози от хабилитирани лекари от престижни клиники, които и тази седмица ще преглеждат в Хасково. Най-рано на линия, 16-ти март, ще е ортопеда доц. д-р Румен Кастелов, началник клиники „ортопедия“ към Пирогов. За Кастелов това ще е 4-то идване в Хасково, като визитите му досега акумулираха невероятен интерес. Оказва се, че десетки хасковлии имат влачени с години и задълбочаващи се ортопедични проблеми, лекувани неуспешно дори и в престижни болници, извън Хасково. Кастелов ще преглежда в кабинет на Спешно отделение, понеже ще е най-удобно за затруднените в движението си пациентите. На хората няма да им се наложи и да изкачват стълби.

Пристигането на доц. Атанас Щерев на 29-ти март, пък ще е поредната стъпка към даване възможност на жените с репродуктивни проблеми да получат подходяща насока за лечение или кандидатстване за оплождане инвитро. Д-р Щерев е бащата на ин витро технологията в България. Доцентът вече проведе две серии консултации в Хасково. Сега той ще преглежда в Медицинският център.

Продължават да се набират пациенти и за неврохирургът на Александровска болница доц. Неделчо Гергелчев, както и за доц Соня Марина-началник клиника Кожни и венерически заболявания в същата болница.

Предварителните записвания са задължителни. Те стават на тел 0 38 606 807. Прегледът при доцент струва 40 лв.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини