Експерт по НЕбезопасен секс ще консултира Хасково

Хасковлии ще чакат за преглед пред друг елитен специалист

Известният дерматолог и специалист по венерически болести доцент д-р Соня Марина, завеждащ клиниката по кожни и венерически заболявания към софийската Александровска болница ще преглежда в Хасково, съобщиха от областната болница. Доцентът се брои за експерт в тези сфери, които по данни от здравеопазването тормозят или са тормозили поне 25 % от целокупното българско население.

В Хасково заболеваемостта от кожни и венерически заболявания е тревожна, анонсира миналата година на пресконференция началникът на венерическият диспансер д-р Веска Василева.

Д-р Соня Марина ще преглежда хасковлии след записване на телефон 038 606 807. Визитата и се очаква в началото на март. Таксата за преглед е обичайна за хабилитирани лица и се движи между 40 и 50 лв.

През следващият месец се очаква да заработи и новото отделение по неврохирургия със завеждащ софийският неврохирург д-р Румен Филипов. Тогава се очаква да бъде сключен договор със здравната каса за откриване на съответните клинични пътеки в хасковската болница.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини