Областният информационен център на първа среща с общините

ОБЛАСТЕН ИНФОРМАЦИОНЕН ЦЕНТЪР ХАСКОВО

Областният информационен център в Хасково организира утре първата си работна среща с представители на общините и областната администрация. Форумът ще се проведе от 10.00 часа в офиса на центъра, който се намира на бул.“ България „ № 140, ет.1, Бизнес Център II. Темата на информационната среща е „ Представяне целите на проект „Изграждане и функциониране на областен информационен център в община Хасково". Ще бъдат презентирани услугите, които ще предоставя Областният информационен център, както и създаването на условия за отчитане на регионалната специфика чрез осигуряване на обратна връзка към центъра от страна на бенефициенти, общини от област Хасково.

Гости на форума ще бъдат кметовете на общините в област Хасково, заместник - кметове, експерти европейски проекти към общинските администрации, представители на Областна администрация и ЦИКО.

Участниците ще се запознаят с целите и дейностите на проекта, и с услугите, които ще бъдат предоставяни от ОИЦ. Ще бъде поставено началото на добри партньорски взаимоотношения между общините от област Хасково и областния информационен център.

Проектът по договор № BG161РО002-3.3.02-0001-С0001 се осъществява с финансовата подкрепа на ОП „Техническа помощ”, съфинансирана от ЕС чрез ЕФРР.

Haskovo.net

www.eufunds.bg

Проект № BG161PO002-3.3.02-0001-C0001 Изграждане и функциониране на областен информационен център в община Хасково Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма “ Техническа помощ”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини