Хапче "ксанакс", полято с алкохол, убило Уитни

Уитни Хюстън е починала заради успокоителното "ксанакс", което взимала по рецепта, за да успокои емоционалните си разстройства. То не е опасно, но се е оказало фатално, комбинирано с алкохол. Междувременно пуснаха любителски кадри от последното й участие в парти, на което Уитни пее няколко часа преди да умре.

Успокоителното "ксанакс", което Уитни Хюстън е взимала, е станало причина за смъртта и,

гръмнаха американските медии. Според светския сайт TMZ певицата имала рецепта и редовно ползвала "услугите" на медикамента, за да успокои емоционалните си разстройства.

Специфичното в случая е комбинацията на ксанакс с алкохол, която засилва многократно ефекта му. Сведенията за лудо пиянско парти в нощта преди смъртта на Уитни е извела разследващите по правилната според тях пътека. Според източник от полицията първоначалната медицинска информация е категорична -

попзвездата е глътнала ксанакс, скоро след като е пила алкохол. После влязла във ваната и неусетно се унесла в дълбок сън, а той от своя страна я... удавил.

Любителски кадри, публикувани на сайта www.toofab.com, са запечатали последното изпълнение на Уитни Хюстън, която издъхна в Лос Анжелис на 48 г. на 11 февруари.

В изявата на парти в навечерието на раздаването на наградите "Грами" легендарната певица пее заедно с R & B певицата Кели.

Това е рядка публична изява за Уитни, която не е била на червения килим от една година.

Тази вечер е церемонията по връчването на музикалните награди "Грами", на която ще има специална част, посветена на Уитни Хюстън.

Няколко часа преди смъртта си Уитни Хюстън е позвънила на майка си, съобщиха още американските медии.

Приятели и познати на Уитни Хюстън заявиха, че няколко часа преди смъртта й тя е била в добра форма.

Майка й Емили (Сиси) Хюстън и приятелката й певицата Дайън Уорвик са я чули по телефона малко преди трагедията и не им се е сторило нищо необичайно в поведението й. По думите им - тя се е готвила в неделя да отиде на гости на музикалния продуцент Клиф Дейвис. 

bnews.bg

Източник: bnews

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини