Конкурс дава 500 лева за снимка на парк в Хасково

500 лева ще получи авторът на най-добрата фотография в конкурса „Хасково-зеленият град на България“. Класираните на второто и третото място кадри ще получат плик съответно с 300 и 100 лева. Надпреварата се организира от общината и е в рамките на програма „120 години озеленяване в Хасково“. Снимките трябва да съдържат елементи от зелената система и природните дадености в градския пейзаж на Хасково (паркове, градини, зелени площи и др.), да бъдат изкопирани на фотографска хартия, пълният им размер без паспарту да бъде 20/30 см. Трябва да бъде предоставен и наличен качествен дигитален файл на фотографиите. Максималният брой на снимките, с които може да участва един автор е 5.

Ще бъдат отличени и откупени 12 фотографии, които ще влязат в годишния календар на общината за 2013 година. Всички снимки ще участват в изложба за Деня на Хасково – 8 септември.

Фотографиите трябва да се представят в “Деловодството” на общината, запечатани в плик с надпис “За конкурса “Хасково – зеленият град на България”, в който има малък запечатан плик, съдържащ името на автора, адрес за кореспонденция, координати за контакт и e-mail.

Краен срок за предаване на снимките е 17.00 ч. на 10.08.2012 година.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини