Алисия откраднала джипа на Николета?

Полицията предполага, че колата на плеймейтката е открадната заради лична вражда
Две от най-обсъжданите жени у нас — Алисия и Николета Лозанова, за пореден път се оказаха забъркани в скандал. Според последните слухове певицата стои зад кражбата на луксозния джип, който плеймейтката получи миналата година от любимия си Валери Божинов. Нелепите на пръв поглед твърдения обаче се потвърждават и от полицейски служители, които смятат, че зад цялата история с откраднатото возило стои именно лична вражда, пишат от hotnews.bg.
Припомняме ви, че преди малко повече от седмица Ни Ло — Бо изплака, че подареното й от Валери Божинов БМВ Х6 е изчезнало от паркинга пред дома им в София. Двойката изобщо не се притеснявала за колата, тъй като имала пълно каско. Засега обаче застрахователите не смятат да платят и лев на съпрузите, докато от полицията не потвърдят, че колата не може да бъде намерена.
И докато следователите работят по различните версии за изчезването на автомобила светски клюкари също заподозряха, че зад кражбата стои Алисия. Враждата между бившата приятелка на Божинов и настоящата му съпруга в последно време става все по-остра, покрай съдебните дела на певицата. Някои дори предполагат, че тя е използвала връзките на актуалното си гадже Ники Михайлов. Преди време ферарито на футболиста осъмна пред новотел Пловдив залято с киселина и доста време се предполагаше, че зад вандалския акт стои Валери Божинов. Причината? Михайлов сравнил любимата му с трабант.
Клюки

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини