Шофьор на тролейбус се хвърли от мост по време на работа

49-годишен шофьор на тролейбус се самоуби, като се хвърли от моста "Чавдар" в София. Инцидентът е станал около 10 часа. Името на шофьора е Пламен и от четири години работи в столицата, преди това е бил във Велико Търново.

Зам.-изпълнителният директор на "Столичен електротранспорт" Иво Василев определи работата му като "изрядна". Пламен не е имал кредити или финансови проблеми и не е споделял с колеги или близки за намеренията си.

49-годишният Пламен спрял внезапно шофирания от него тролейбус на моста "Чавдар", отворил вратата и се хвърлил от моста, без да каже нищо. Неговият колега от тролейбус номер 4 видял ситуацията и се опитал да му помогне, но не успял, обясни Иво Василев, който бе на мястото на инцидента.

Василев уточни, че шофьорът е минал успешно и психо-прегледите пред ДАИ и в психо-лабораторията на "Столичен електротранспорт". Той разказа, че смяната на Пламен е започнала нормално. Иво Василев предположи, че лични причини са го подтикнали да посегне на живота си и допълни, че шофьорът е семеен.

Източник: dariknews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини