Милчо Камбоджанеца се задуши в пожар

Изнасят тялото на Милчо от дома му

Милчо Делчев, известен като Камбоджанеца, загина днес при пожар в дома си на „Гара Движение 1“. Бившият рейнджър бил намерен мъртъв в леглото си, а заключението на съдебния лекар д-р Христо Еленски е, че е смъртта е причинена от задушаване.

Малко преди 12 часа на обяд днес хора забелязали пушека от съборетината до жп гарата в Хасково и подали сигнал за пожар. На мястото пристигаха полицаи и екип на „Гражданска защита“. Малко по-късно дойдоха и от „Транспортна полиция“.

Милчо Камбоджанеца редовно влизаше в местните медии, след като майка му – 74-годишната Делка Георгиева се оплакваше, че е била пребита от сина си. При последния подобен случай – през септември миналата година, възрастната жена бе настанена в старческия дом в Кенана. Преди това пък лежа в хосписа в Стамболово, за да излекуват раните от побоя, нанесен от сина й – пукнат таз, счупената ръка, множество кръвоизливи по лицето и тялото.

По думите на майката синът й Милчо е бил в Камбоджа до 1992 година. Връща се от там с психически проблеми и редовно пребива Делка. Тормозът продължавал 18 години. Преди време по жалба на майката Милчо е бил настанен в психиатрията в Кърджали за 6 месеца. После обаче всичко продължавало по старому.

Тодор Кръшков

Стаята, в която е бил намерен мъртвият Милчо
Милчо Делчев. Снимката е от септември миналата година, когато за последен път бе пребил възрастната си майка
Майката Делка Георгиева. След двуседмичен престой в хосписа в Стамболово възрастната жена бе настанена в старческия дом в Кенана
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини