Задържаха застъпници на Георги Иванов в Република

Партиите се почнаха с обвинения за раздаване на пари в Република

От щаба на досегашният кмет Георги Иванов изпратиха съобщение до медиите с което информират, че в 09:20ч, в изборни секции № 65 и 64, в кварталите „Акация“, „Република“ и „Възраждане“ в Хасково, са задържани застъпници на кандидата за кмет Георги Иванов. Основанието за задържане , по думите на полицията, е „Справка“.

По информация на хората от кварталите, се казва в съобщението, се раздават пари от представители на друга политическа партия, с кандидат кмет за Хасково. Това ставало със знанието на полицията.

Обвиненията за купуване на гласове в тези квартали заваляха кръстосано още от 8 часа. По първоначалната информация, са били арестувани хора които са купували гласове в района на ВиК. Сред тях е имало кметски наместник на ромски квартал известен с пристрастията си към досегашният градоначалник. От полицията потвърдиха че имат подобен сигнал, но уточниха че няма задържани лица. В РПУ-то са отведени няколко души. Били снети обяснения от някой си Златко Андонов, като впоследствие той е бил пуснат.

Г.Христов

Напливът на избиратели в ромските секции е огромен
Гласуват млади и стари
Засега Те са най-активните избиратели на хасковския кмет
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини