Календарът на Haskovo.NET, само за фенове

Всички снимки са професионални, очакваме вашето мнение, кои от тях да включим в клендара на Haskovo.NET

Мислим си, че някои неща оставят дълбоки коловози в съзнанието ни, други – бледи драскотинки, съвсем незабележими сред другите след време. Но от тези вторите -  малки отделни щрихи, се получава една цялостната картина, в която има много истина. Така ли е и за града ни? Каквото и да си мислим, всички нас Хасково ни обединява, независимо искаме или не, одобряваме или не. Каквото за Хасково - това и за нас. Каквито сме ние, такъв е и града ни. Това си мисля, гледайки нашите „Снимки на деня”, откак ги има. Всяка една от тях е щрих от живота ни и така погледнато, струва колкото най-дълбокия коловоз.

Задачата ни сега е да изберем седем от „Снимките на деня” за календара на Haskovo.NET, който предстои да бъде отпечатан в ограничен тираж. Изданието ще е луксозно, няма да се продава, а ще се подарява. Инициативата категорично не е рекламна, защото няма за цел продажби. Имаме тези професионални „Снимки на деня” и сме абсолютно уверени, че ви вълнуват, защото това е най-посещавания и коментиран албум.

Каним всички да участват в избора ни. Този път това ще стане във facebook. Снимките можете да видите тук, и тук, и тук, и тук, тези дни ще се качат и още (защото всеки ден обективът "харесва" нещо различно). Харесайте с натискане на бутона Like под снимката. Ако не го виждате, значи още не сте „приятел” на Haskovo.NET във facebook. Можете веднага да станете част от общността (Haskovo.NET във facebook e community), като харесате Haskovo.NET във facebook .

Гласуването ще приключи в началото на декември. Ще има и награди за гласувалите – малки и цветни неща, които ще оповестим по-късно, във facebook-а ни, а кой ги получава ще определи жребият малко преди Коледа.

Служители на ESCOM, както и работещите за Хасково.НЕТ също са поканени на "голямото харесване". Те няма да участват в жребия за наградите.

Благодарим на всички предварително!

Мира Захариева

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини