Баба на 6-ма внуци си взе ерген от хасковско

Кръстьо и Мария

74 годишната Мария Бадова от Смолян, щастлива баба на 6-ма внуци, пое отново към олтара за „Да“ каже да на избраника си Кръстьо Георгиев от Свиленград. Днес новобрачната двойка подписа гражданският си брак в ритуалната зала на Хасково. И двамата живеят в старческия дом на Кенана. Мария от 3 години, Кръстьо от 3 месеца. Женихът е с 3 години по-възрастен.

„Самотата е страшно нещо. Затова се взехме“ усмихната сподели Мария. 3-те и деца и 6-ма внуци нямат нищо против. За Мария това ще бъде 4-ти брак. „Ергенин съм. Никой си нямам“ сподели Кръстьо и не скри, че идеята за брак е на половинката си. Кръстьо всъщност има син, който обаче от много време живеел в Америка. Вчера се чули по телефона и синът благословил стъпката на баща си.

Кум на двойката бе директорът на старческият дом Вълко Пехливанов. Кума-служителката в Дома Гергана Димитрова. „До 100 години ще сме заедно, после ще я мислим“ пошегува се Вълко, докато бършеше радостните сълзи на Кръстьо. „Ветеран от войната си, няма да плачеш“, окуражи го той.

Социалното заведение ще подари комплект спално бельо на младоженците и ще инициира почерпка за всички от дома.

Г.Христов

Първата сватбена наздравица
Кръстьо се просълзи на подписването
Първата целувка

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини