Другата България откри официално предизборната си кампания и предизборният си щаб в София

На официален коктейл с водосвет ПП "Другата България" откри предизборната си кампания и новият си предизборен щаб в София.

На церемонията присъстваха членове на партията от цялата страна. От структурата на партията в Перник бяха представени Г-жа Маргарита Касел - регионален представител на партията за Перник и Г-н Тихомир Тихомиров - заместник председател на структурата в Перник. Сред присъстващите беше и независимият кандидат за кмет на Перни, издигнат от ПП "Другата България", Г-н Вихрен Матев.

Кратко приветствие поднесе председателят на партията, Г-н Божидар Томалевски. В словото си той изтъкна, че всеки ден до 9-ти септември 2011 г. ще обявява по един кандидат за кмет, издигнат от партията, като на 9-ти септември ще представи кандидатурата на ПП "Другата България" за София (виж видеото).

"Утре ще обявим кандидатурата ни за Перник... Търсим една символика: 9-ти Септември ни направи емигранти и на 9-ти септември ще си вземем онова, което 9-ти септември преди 50 години ни отне. Ще си вземем София"!

Г-н Томалевски пожела успех на кандидат кметовете, издигнати от ПП "Другата България"

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини