За три дни: Пет пътни произшествия с двама пострадали

Двама са пострадали при две от общо пет пътни произшествия на територията на областта през последните три дни.

38-годишен мотоциклетист се преобърнал в канавка по пътя между Джебел и село Фотиново. Водачът е със счупена ръка, настанен е за лечение в пловдивска болница. Причината за произшествието е движение с несъобразена скорост.

53-годишен пешеходец е бил блъснат от Мерцедес с водач С.М. (25) на бул. ”Тракия” в Кърджали. Пешеходецът излязъл внезапно на платно между паркирани автомобил. Шофьорът откарал пострадалия в Центъра за спешна помощ. След извършен преглед мъжът е бил освободен. Алкохолната проба на водача е отрицателна. Съставен му е акт.

Водач с алкохолна проба 2,03 промила е предизвикал пътно произшествие на разклона за село Стремци. Х.Х. (49) извършвал маневра на заден ход с лек автомобил Лада и блъснал спрял Фолксваген. След положителния тест за алкохол виновният водач е задържан в РУП-Кърджали.

М.С. (62) изгубил контрол над управлението на багер и помел три колчета от предпазна ограда на ул. ”Първи май” в Кърджали. Алкохолната му проба е отрицателна. Съставен му е акт.

След нарушена дистанция Опел с водач Н.Д. (25) е блъснал движещ се пред него Фолксваген в района на село Черноочене. Тестовете за алкохол на водачите са отрицателни. На виновния е съставен акт.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини