Панайотов: Нямам бизнес който да загубя

Иван Панайотов призна че трудно е стигнал до това решение

Нямам бизнес, който да загубя. Така отговори шеговито номинирания от ГЕРБ кандидат за кмет на Хасково Иван Панайотов, на въпроса не рискува ли с включването си в кметската надпревара за Хасково. Сегашният началник на регионалния образователен инспекторат изтъкна, че не е политически ангажиран. „Кметските надпревари са прекалено политизирани, което не е правилно. По скоро става дума за избор на екип, а аз имам опит в това“, допълни той. На въпрос защо тогава е приел номинация от политическа партия, Панайотов отвърна, че с помощта на 4-ма депутати от Хасково може по-добре да работи за града си.

„Срам ме е от много неща в Хасково. От състоянието на общинското образование, безработицата, обезлюдяването на града“, каза Панайотов, но допълни, че е рано да очертава платформа, преди още кандидатурата му да е окончателно одобрена от ГЕРБ.

Шефът на инспектората допълни, че е обмислял близо месец предложението. Приел, защото имал вяра в способностите си. Тя е подкрепена от отличните оценки за работата му давани от няколко министри, при това от различни кабинети. В момента е привлечен в качеството си на експерт в изработването на нов национален учебен план.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини