На BMW събора: Бакърджиев - първи, Минев - на две гуми

Иван Бакърджиев стана първи

Хасковският пилот Иван Бакърджиев завоюва първото място в националния събор на BMW Клуб България. Той с лекота отвя конкуреницията от 36 състезатели и записа името си сред победителите в клас двигатели до 2 800 куб. см. Атрактивното шоу се проведе на писта „Дракон“ в пловдивското село Калояново.

Това е второто участе на Бакърджиев на събора. Миналата година той стана първи на квалификациите, но остана трети в състезанието. В това издание закова първото място и в квалификациите и в директните елиминации. На спонсорите им казах :" Отивам да стана първи, ако стана втори-връщам парите, ако съм трети, аз ви давам пари, сподели Бакърджиев.

Зашеметяващо бе и представянето на хасковлията Иван Минев, който демонстрира завидно майсторство в карането на баварец на две гуми. Изправянето на автомобила на пистата събра овациите и благородната завист на публиката.

В 10-тото издание на националния събор присъстваха хиляди почитатели на немската машина, дрифта, адреналина и спуканите гуми. Впечатляваща част от програмата бяха и красивите момичета, които позариха за бодиарта.

Христина Котларска

Автомобилът на хасковският победител преди старта
Иван Минев избрави бавареца на пистата

Освен на майсторско каране публиката се наслади и сръчно изрисувани тела

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини