Бейхан Мехмед:Полицията стои зад Генджев

Бейхан Мехмед

Апартаментът на Главно мюфтийство на бул.”Мария Луиза”27 в София, в който живя доскоро Мустафа Алиш Хаджъ, нерегистрирания водач на мюсюлманите в България, приличал на публичен дом. По стените имало снимки на голи жени. Повсеместна мръсотия царяла в жилището. Истинска кочина беше, когато влязохме. Това сподели за Кърджали бг вести председателят на Висшия мюсюлмански духовен съвет Недим Генджев.

  Ще припомним, че хората на Генджев влязоха в апратамента,за да настанят там новия главен мюфтия Али Байрактар от Севлиево. Байрактар е избран от Висшият мюсюлмански духовен съвет на Недим Генджев, който е посочен за единствено легитимен от Върховния касационен съд.

   Твърденията на Генджев са поредната лъжа. Никакви голи жени не е имало по стените на апартамента на главният мюфтия Мустафа Алиш Хаджъ. Това заяви районният мюфтия на Кърджали Бехан Мехмед. Той подчерта, че хората на Генджев буквално нахлули със сила в жилището на Главно мюфтийство. Не са верни твърденията на дясната ръка на Генджев Николай Панков, че вратата била отворена и те само надникнали вътре. В нахлуването участвала ромска команда от Пловдив, която се превърнала в ударна сила за наказателни акции на Генджев.

Според Бейхан Мехмед циганите давали наставления на полицаите по време на нахлуването. Кликата на Генджев се опитва да бъде шеф на полицията, твърди районният мюфтия. Според него ченгетата в Пловдив и София демонстративно стояли зад Генджев. В другите градове, където има районни мюфтийства, обаче служителите на реда се стараели да заемат безпристрастна позиция, подчерта Бейхан Мехмед.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини