Изхвърлиха Атаман от тролеите

Предложението на ДПС Мехмед Атаман да бъде назначен за управител на „Тролейбусен транспорт“ ЕООД не влезе в дневния ред на започналата тази сутрин общинска сесия. Против това решение, както и срещу другото предложението на ДПС- за шеф на животинския пазар да се назначи Танер Мюмюн Емин-се обяви постоянната комисия по законност към ОбС. Шефката на комисията Таня Стойнова съобщи, че предстои специална сесия, в която ще се разглежда състоянието на всички общински дружества, включително и на бившите диспансери. След нейното изявление Себахтин Исмаил официално оттегли двете предложения.

От дневния ред отпадна и предложението за предоставянето на бившата сграда на ОУ“Алеко Константинов“ на Професионалната гимназия по лека промишленост. Причината за това бе неяснотите около финансирането на ремонта на закритото школо, както и противоположните мнения в десетките коментари на читатели на Haskovo.net по темата.

Сесията продължава. В залата има много гости, сред които Мехмед Атаман, шефът на регионалния инспекторат Иван Панайотов, кметовете на селата Гарваново и Тракийци и други.

Повече информация очаквайте по-късно.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини