Шопинг срещу депресията. Кога, ако не сега

Януари е един от най-студените и депресиращи месеци според психолозите. Зимният студ, мрачното време, късите дни, краят на празниците, всичко това малко по малко ни тласка към депресия, тъга и ни се струва, че сме изпаднали в безизходица. Проблемите изглеждат по-сериозни. Всичко ни прави тъжни.

Най-доброто лекарство за депресията е шопингът. Сега е моментът да се възползваме от следколедното намаления, както и от зимните разпродажби, съветват от suetno.com. В повечето магазини в моловете или големите търговски центрове можем да видим големи надписи с шокиращи намаления.

Сега е моментът да си купим нещо ново, което да използваме както тази зима, така и следващата. Една риза, пуловер, елегантен панталон, палто, ботуши, никога не са излишни и винаги имаме нужда от тях. Освен, че ще се снабдите с нови и необходими дрехи и аксесоари, това ще оправи и настроението ви.

Забавлявайте се и пазарувайте със сърце и разум. Направете подаръци и на близките си. Бъдете красиви и щастливи! И не забравяйте, че добрият външен вид винаги има значение.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини