HIM ни изненадват с изцяло ремиксиран албум

За първи път групата ще издаде проект, който се състои изцяло от ремикси. Той ще включва различни колаборации както с някои от най-големите имена в електронната музика, така и с новите звезди на клубната сцена. Самият Ville Valo също се включва в ремиксирането на албума. В него участват още имена като Salem, Morgan Page, Gavin Russom, DJ Tiesto и естествено Ville Valo, който освен собствени миксове има и няколко колаборации с други артисти.

Salem е група от Мичиган, която прави ремикса на In The Arms Of Rain. Те набират популярност още с дебюта си от 2008 - Yes I Smoke Crack. Оригиналният соло проект е стартиран от John Holland през 2006, a сега Salem се състои и от Heather Marlatt и Jack Donoghue.

Morgan Page е прогресив хаус и електро хаус DJ от Лос Анджелис. Той прави ремикса на The Foreboding Sense of Impending Happiness. Най-известният му трак е „The Longest Road" feat. Lissie и е част от дебютния му албум Elevate. Ремиксът The Deadmau5 пък е номиниран за награда Грами.

Друг популярен продуцент и музикант, който участва в новия проект на HIM е GavinRussom, с ремикса си на Ode to Solitude. Известният DJ Tiesto също допринася за албума, като ремиксира Love, The Hardest Way. Tiesto e датски музикант и продуцент, който е спряган и за DJ номер едно, след изпълнението си при откриването на Олимпийските игри през 2004 в Атина.

Ville Valo участва в албума с ремиксите на Heartkiller, Disarm Me ( With Your Loneliness) и Acoustic Funeral / Like St. Valentine / Katherine Wheel, където си партнира със своя брат Jesse Oliver.

Албумът SWRMXS на HIM ще бъде на българския музикален пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини