Aston Martin изкушава с луксозна версия на Rapide и потвърждава Cygnet

Освен че потвърждава производството на Aston Martin Cygnet, британската марка пуска специалната серия Rapide Luxe при това с широка гама от цветове, предлагани за каросерията, както и с възможност за шест поръчкови чанти за багаж.

Освен че потвърждава производството на Aston Martin Cygnet, британската марка пуска специалната серия Rapide Luxe при това с широка гама от цветове, предлагани за каросерията, включително сребристото Quantum Silver и синьото Concours Blue. Останалите дизайнерски закачки в автомобила са шест поръчкови чанти, изработени от червена висококачествена кожа. Вентилацията и отоплението са в сила както за предните, така и за задните седалки. Стандартното обзавеждане предвижда пълна гама от забавления за пътниците от втория ред - чифт 6,5-инчови LCD панели, DVD-чарджър с шест гнезда, а при желание допълнително могат да бъдат поръчани слушалки BeoSound Rapide от Bang & Olufsen, каквато е и аудиосистемата в автомобила.

Двигателят е типичният V12 с работен обем от 5935 куб. см и 48 клапана. Максималната му мощност е 470 к.с. при 6000 об/мин, а максималният въртящ момент от 600 Нм при 5000 об/мин. С него луксозната серия развива максимална скорост от 296 км/ч.

Източник: speed-press.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини