Галеви не се признават за виновни

Кюстендилският окръжен съд даде ход на заседанието по делото срещу братя Галеви и петима техни приближени. В началото на заседанието подсъдимите Пламен Галев и Ангел Христов се възползваха от правото си да дадат обяснения пред съдебния състав.

Пред съда Пламен Галев заяви, че не се признава за виновен по нито едно от обвиненията.

"Никога не съм ръководил или създавал група за каквито и да е престъпления", заяви Галев. Той даде обяснения за това дали познава и откога и в какви взаимоотношения е с останалите подсъдими и гражданските ищци по делото, предаде Фокус.

Пред съдебния състав Галев обясни, че участва в консултативния съвет към кмета на община Дупница в качеството си на консултант по изграждането на градския парк. Пламен Галев даде обяснения и за наемането и плащането за лична охрана, проблемите с таксиметровите фирми в Дупница, побой в местна дискотека, както и за случай, при който е „разхождал” свидетели по делото в колата си преди те да бъдат разпитвани.

Пред съда обяснения даде и Ангел Христов, който също не се призна за виновен по нито едно от повдигнатите му обвинения. Заседанието продължава.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини