Сбогом на хубавото време

През нощта ще превали на места в западните райони.

Утре увеличението на облачността ще обхване цялата страна. Валежите, отначало в Западна България, през втората половина на деня ще обхванат и източните райони.

Ще продължи да вали и през нощта срещу четвъртък, и на места в източната половина от страната количествата ще бъдат значителни. Вятърът от северозапад ще се усили до умерен и с него ще нахлува хладен въздух. Минималните температури ще бъдат между 11 и 16 градуса.

Към 15.00 ч. температурите ще бъдат от 17-20 градуса в Западна България до 24-25 градуса в Югоизточна България и по Черноморието. Над Черноморието ще се заоблачи и след обяд ще завали дъжд. Валежи ще има и през нощта срещу четвъртък.

Вятърът ще се ориентира от север и ще се усили - през деня до умерен, а през нощта срещу четвъртък - силен.

Максималните температури ще бъдат 23-25 градуса, температурата на морската ще бъде вода 20-21 градуса, а вълнението на морето ще бъде 2-3 бала. Над планините ще бъде облачно и дъждовно. Билата ще бъдат в мъгла. Ще духа умерен северозападен вятър, по високите части - до силен, от югозапад. Максималната температура на 1200 метра ще бъде около 13 градуса, на 2000 метра - около 7 градуса.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини