Citroen C4 - нов хечбек, нов късмет!

В интернет внезапно се появиха снимки на новия Citroen C4.

Очаква се продажбите на новия френски хечбек да започнат през следващата година, като моделът получава предни фарове с агресивен дизайн, обновена предна решетка и допълнителни хромирани акценти. В дизайна на задната част на автомобила се открояват монтираният на покрива спойлер, по-стилната задна броня и модерните задни фарове.

В интериора впечатление правят масивният волан, металните акценти и оптимизираната централна конзола.

Сред екстрите във вътрешното пространство са високотехнологичното арматурно табло (с множество разнообразни възможности за настройки), капацитетът на багажника от 408 литра и системата eTouch, която дава информация за разхода на гориво и поведението на водача. За заинтересованите са достъпни и следните опции - масажиращи предни седалки, система за наблюдаване на т.нар. „сляпо петно”, както и панорамен стъклен покрив.

Най-вероятно от компанията ще предлагат на клиентите си избор между традиционните бензинови и HDi дизели. Още по-важно е да се отбележи, че от Citroen ще пуснат в продажба C4 Hybrid, оборудван с 1.6-литров e-Hdi дизелов агрегат. Засега френският автомобилен производител не е разпространил детайлна информация за новия си модел, но се знае, че той ще е снабден със система за регенериране на спирачната система, система старт/стоп, както и с гуми с ниско съпротивление. Очаква се количеството на отделяните от колата вредни емисии да е 109 г/км, но това число може да падне до 99 г/км при по-икономичните варианти.

Повече информация за C4 вероятно ще бъде разпространена по време на официалното представяне на модела на автомобилното изложение в Париж.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини