Marussia F2 - невиждан дизайн за руски SUV

Marussia си създадоха име на производител на спортни автомобили, но сега разкриха нещо доста по-различно – F2. За какво става дума? За кола, която малко напомня на ван, представлява си SUV, а като че ли има и нотка от Nissan GT-R.

И докато преди руснаците бяха разкрили суперавтомобила В2, то сега по време на телекомуникационно конференция дебютира и новият SUV. Малко е странно защо един автомобилен производител решава да представи новия си модел по време на подобно събитие, което е извън автомобилния сегмент, но в случая F2 трябва да покаже как ще изглежда новата мултимедийна система на компанията.

Въпросната технология, заради която е направена и новата кола, позволява на водача да ползва Skype, да свързва своите мобилни устройства с Bluetooth, да управлява дистанционно свои файлове, та дори и да качва на компютъра на колата епизоди от любими сериали.

И покрай високите нива на технологично съвършенство, както и покрай плъзгащите се задни врати, от Marussia се надяват техният SUV да бъде харесан от различни фирми за безопасност, а защо не и от правителства.

Истината е обаче, че руснаците не дават особено много информация и в крайна сметка не става ясно какво ще има под предния капак. И докато в В1 е използван 3.5-литров V6 двигател от Cosworth с мощност от 420 к.с., то не е ясно дали това решение е приложено и при F2.

Източник: rs-auto.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини