BMW Gran Coupe – бъдещото четириврато купе на баварците

Новата концепция бе представена в „Нощта на дизайна” в Пекин в навечерие на Международния автомобилен салон Auto China 2010.

BMW показа новата концепция Gran Coupe на организирана от компанията „Нощ на дизайна” в Пекин, точно в навечерието на автомобилното изложение Auto China 2010. Прототипът е предвестник на бъдещ четириврат луксозен и спортен модел на компанията и демонстрира издължени линии и агресивен дизайн, характерен за купетата на BMW.

Дължината на Gran Coupe е около 5 метра. Предницата е променена, инженерите са премахнали централната решетка за сметка на страничните, които са с по-големи размери. Четиривратото купе е високо само 1,40 метра, междуосието е удължено, рамките на вратите са премахнати, което придава още повече агресия и динамика на външния му вид. Предните и задните светлини, както и широкият трети стоп, позициониран централно на задното стъкло, използват LED технология.

Подобно на концепцията CS през 2007 г., и Gran Coupe символизира бъдещите тенденции в дизайна на BMW. Очаква се още тази година концепцията да обиколи големите шоуруми по света.

Източник: speed-press.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини