Адел избухна в плач, когато видя Селин Дион в публиката на концерта си

Британската певица не можа да сдържи плача и радостта си, когато видя легендата Селин Дион във ВИП секцията по време на шоуто си в Лас Вегас

Изглежда, че силата на любовта между певиците Адел и Селин Дион не познава граници. Емоционална ситуация се разигра в събота вечер по време на концерта на Адел в The Colosseum at Caesars Palace в Лас Вегас, където двете мощни вокалистки се разчувстваха силно от срещата си по време на шоуто.

По време на изпълнението на песента си „Easy On Me,” Адел не можа да сдържи сълзите си при вида на Дион, към която веднага се втурна за прегръдка. Срещата помежду им разчувства и публиката, а на Адел ѝ трябваше известно време, за да спре да плаче. Тя дори помоли тълпата да ѝ помогне да доизпее песента. В края на прегръдката Селин Дион също бършеше сълзите от очите си, изглеждайки също толкова поразена от момента, колкото и Адел.

В един момент Селин Дион се изправи, за да се поклони, след като Адел каза на ликуващата тълпа, че Дион е „един от любимите ми хора на всички времена.”

Коментиращи потребители онлайн също бяха трогнати от признанието и уважението между певиците, подчертавайки: „Така се прави, когато видиш една легенда в публиката си“ и поздравявайки Адел за почитта, която е оказала на звезда като Селин Дион.

Специалният момент се състоя на същото място, което бе построено за Селин Дион преди повече от две десетилетия, когато тя за първи път стартира собствената си резиденция в Лас Вегас „A New Day“ - нещо, което Адел призна по време на съботния концерт, според друг клип, публикуван онлайн.

„Всичко се връща обратно в тази зала“, коментира Адел, казвайки, че този момент я е изпълнил с чувство на пълнота.

Адел е във финалната част на резиденцията си в Лас Вегас. „Уикендите с Адел,” която стартира през януари 2022 г., ще приключи на 23 ноември.

Източник: fakti.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини