Анета Георгиева: Гласувах за свободна, възродена и развиваща се България

Кандидатът за народен представител и втори в листата на „Възраждане“ от област Кърджали Анета Георгиева, гласува днес, подчертавайки значимостта на свободния и демократичен избор за бъдещето на страната. След като упражни правото си на глас, Георгиева отправи призив към българските граждани да се включат активно в изборния процес.

„Гласувах за свободна, възродена и развиваща се България. За да имат децата ни спокойно и мирно бъдеще“, сподели тя пред журналисти и изрази надежда, че вотът на избирателите ще бъде основа за изграждането на стабилно и устойчиво развитие на страната.

Анета Георгиева подчерта, че избирателната активност е ключова за гарантиране на справедливост и истинско представителство в управлението на държавата. „Призовавам хората да упражнят правото си на глас, ако не искат купеният и контролиран вот да определя съдбата им. Излезте и гласувайте, не оставяйте други да избират вместо вас!“ добави тя.

С тези думи кандидатът на „Възраждане“ отправи силен призив за отговорност и гражданска активност, като подчерта, че съдбата на България е в ръцете на всеки, излезте и гласувате. Според Георгиева, само чрез масово участие в изборите може да се гарантира, че гласът на хората ще бъде чут, а демократичните процеси ще бъдат защитени.

Това съобщиха от "Възраждане"

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини