Ден на отворените врати за празника на строителя в Кърджали,ученици посетиха Архитектурно бюро „Луков Дизайн”

      Ден на отворените врати се проведе в Кърджали за Деня на строителя-Димитровден в Архитектурно бюро „Луков Дизайн”.Ученици от Професионалната гимназия по строителство „Хр.Смирненски” гостуваха на екипа на арх.Станислав Луков и се запознаха с работата на проектантите .

     Учениците са от горните класове.Те имат намерение да следват архитектура и дойдоха да видят и се запознаят с естеството на работа в едно архитектурно бюро.Това сподели за Кърджали бг вести арх.Станислав Луков.Той и негови млади колеги са разкрили целия процес на проектиране.Интересът е бил към проектирането на както на жилищни,така и на обществени и промишлени сгради.

    Припомняме, че архитектурно бюро “Луков-дизайн” е създадено през 1991г. в Кърджали от архитект Станислав Луков. То е сред водещите в сферата на проектирането на жилищни сгради – индивидуални и за колективно обитаване; на промишлени, административни и търговски сгради, на реконструкции на съществуващи сгради, както и на  изработването на градоустройствени планове; елементи на градския дизайн и интериори.

    През 2006 година арх. Станислав Луков получи наградата «Архитект на годината» за проекта си за търговско-развлекателен център „Орфей“ в Кърджали.

    Кърджали бг вести

    Снимки:Личен архив

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

    Още новини

    Последни новини