Рапърът Пи Диди иска забрана върху огласяването на обвиненията срещу него

Рапърът Пи Диди (P Diddy), който в момента е в затвора по обвинения в изнасилване и трафик на хора, иска да бъде забранена публичността на нови обвинения срещу него. Това разкри In Touch Weekly, позовавайки се на неговите адвокати.

Според изданието те искат да избегнат "карнавалната атмосфера" по време на тези процедури. Адвокатите отбелязват, че рапърът е бил „цел на безкраен поток от обвинения от потенциални свидетели и техните адвокати“ и тези обвинения опетняват репутацията му.

„Всеки изминал ден носи нова вълна от публичност, често водена от прокурори и техните адвокати, което допълнително накърнява правото на господин Комбс на справедлив процес“, казаха те.

Наскоро в медиите се появиха много нови обвинения: както от жени, които са били подложени на насилие от него, така и в други престъпления, например в опит за отравяне на актьора Джейми Фокс. Преди това рапърът бе обвинен в сексуално посегателство над 13-годишно момиче, което преди това е упоил.

Освен това в съдебни дела започват да се появяват имената на други звезди, присъствали на „белите партита“, което според слуховете предизвиква тяхното безпокойство.

Източник: dariknews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини