Водач блъсна пешеходец, „Мерцедес“ мина през крака на дете, 14-годишен с тротинетка се заби в кола

Трима души пострадаха при три катастрофи в Хасковска област, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Пешеходец пострада при инцидент в Хасково. На 18-и в 9:50 часа на булевард „Освобождение“, 72-годишен се е движил с „Форд“ и не е пропуснал и е ударил преминаващ по пешеходна пътека пешеходец на 66 г. Пострадалият хасковлия е прегледан и освободен за домашно лечение. Съставен е акт на шофьора.

Два пътни инцидента са осъществени на 20-и в Димитровградско. В 11:30 часа в село Странско, на кръстовище на улица „Кирил и Методий“ с улица „Георги Димитров“, 20-годишен от селото е шофирал „Мерцедес“ и е минал през левия крак на 9-годишен пешеходец. Момчето е прегледано и освободено за домашно лечение. Пробите на водача са отрицателни.

В 13:50 часа в Димитровград е съобщено за произшествие на кръстовището между улиците „Анри Барбюс“ и „Волгоградска“. 14-годишен с тротинетка не е пропуснал и се е ударил в движещ се по път с предимство лек автомобил „Алфа Ромео“ с водач 43-годишен от града. Момчето е прегледано в хасковската болница и освободено за лечение в дома си. Пробите на водача са отрицателни. Съставен е акт.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини