Ерол Мюмюн, водач на листата на ДПС-Ново начало: Обещахме - изпълняваме

Изображение 1 от 3

    ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

    Изпълнени с позитивизъм бяха предизборните срещи на представителите на ДПС-Ново начало в  кърджалийския квартал „Байкал“ и една от централните улици „Тодор Каблешков“.

    В „Байкал“ срещата се проведе до новоизградения минипарк, в който бе изградена детска площадка и се подготвя проект за спортна площадка, за която ще се търсифинансиране. Паркът е на ул. „5-ти декември“,  на която беше извършен основен ремонт тази година. Стартира  основния ремонт на бул. „Тракия“.  Предстоят текущи ремонти на 3 улици в квартала -  „Въча“, Дружба“, “Славянска“.

    Улица „Тодор Каблешков“ е една от улиците, които бяха включени в капиталовия списък на Община Кърджали за 2024 г. и  е изцяло асфалтирана през изминалите месеци.

    „Усилената работа по градската инфраструктура е видима от всички. От 17 улици с осигурено финансиране за основен ремонт,  дейностите по 4 са приключили, по 8 се работи. От 37 улици за текущ ремонт, дейностите са приключили по  10   улици, по 13 се работи.

    В процес на проектиране за основен ремонт са нови 16 улици в центъра и кварталите, за които ще търсим финансиране от републиканския бюджет.

    Обещахме на местните избори, че  един от основните приоритети на мандат 2023г.-2027г.  ще бъде подобряване на инфраструктурата, обещахме и изпълняваме. Кърджали вече има нов модел на управление и нов начин за решаване на проблемите. За да продължим с висока скорост реализирането на тези проекти във всеки квартал на областния град, ни е нужна подкрепа от централната власт, от нашите депутати. Само с  вашата енергия и  силна подкрепа за номер 8 на 27 октомври, можем да живеем в добре уреден град, с ремонтирани улици и паркове, чист и по-зелен.“, заяви  на срещите в неделния ден Ерол Мюмюн, кмет на община Кърджали и водач на листата в 9МИР.

    На срещите присъстваха народният представител и кандидат от листата на ДПС-Ново начало ЕлванГюркаш,  председателят на ОбС на ДПС в Кърджали  и зам.-кмет Байрям Байрям, председателят на Общински съвет МухарремМухаррем, зам.-кметът на общината Даниел Делчев, общински съветници от ДПС.

    Нека да бъдем единни! Хубавото тепърва предстои!

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

    Още новини

    Последни новини