Задържаха 46-годишен кърджалиец за хулиганство

За хулигански действия 46-годишен е задържан в РУ-Кърджали. Около 14,20 часа вчера в областния град възникнал скандал с 45-годишен. Конфликтът ескалирал и по-възрастният напръскал опонента си със спрей. Извършителят на деянието е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление. Причините за скандала са в процес на изясняване. Проверката по случая е по чл.325, ал.1 от Наказателния кодекс за хулиганство.


Проверка за неправомерно използване на чужд платежен инструмент е образувана в РУ-Кърджали. Жителка на областния град подала сигнал, че с нейна дебитна карта е било извършено плащане в аптека без съгласието ѝ. Сектор „Криминална полиция“ изяснява случая и издирва извършителя на деянието.


43-годишен жител на село Устрен е бил ранен от оставено без надзор домашно животно. Инцидентът станал в населеното място на 11 октомври около 13,30 часа. По първоначални данни мъжът бил ударен от кон, в резултат на което била счупена ръката му. На ранения била оказана медицинска помощ. Проверката по случая е по чл.325в, ал.1 от Наказателния кодекс за нанесена средна телесна повреда от оставено без надзор животно. Група „Охранителна полиция“ продължава изясняването на случая.


 Два спасителни екипа на РСПБЗН-Кърджали са съдействали на спешни медици за осигуряване на достъп до жилища в Кърджали и село Скалище, в които имало болни хора.
В 14,30 часа вчера е подаден сигнал за оказване на техническа помощ за отстраняване на паднало дърво на улица в Кърджали. Екип на пожарната служба в града и служители на общинско предприятие освободили пътното платно.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини