Официална позиция на МОЛЕЦ относно раздялата на групата

Крис и Юли споделят най-искрена и дълбока благодарност към всички свои фенове, които ги подкрепят и се вълнуват за всичко, което им предстои

"От името на Крис Макаров и Юли Славчев, както и целия екип, който стои зад група МОЛЕЦ, искаме да обявим официално, че спекулациите, тиражирани в последната седмица относно разпадането на дуото, са неверни!

МОЛЕЦ не само не се разделят, но са по-обединени от всякога. Крис и Юли споделят най-искрена и дълбока благодарност към всички свои фенове, които ги подкрепят и се вълнуват за всичко, което им предстои.

Нов сайт и профили в социалните мрежи с различен облик, нова песен, както и грандиозен спектакъл в зала "Арена София" на 21.11, са само част от вълнуващите събития, върху които Крис и Юли работят усилено в последните седмици. Предстои и поемането по важен творчески път по създаване на нова музика, поради което за неопределен период от време групата няма да планира бъдещи концерти и публични изяви.

Подробности и последни новини за групата може да следите в официалната Фейсбук страница или Инстаграм профила на „Молец“.

Източник: njoy.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини