Домашно порно с Ким Кардашиян развалило годежа й

Последната седмица бившият годеник на Ким Кардашиян Реджи Буш заля медиите с информация, относно тяхната раздяла. Причина за разтурването на годежът се оказала появата на секс касета, с участието на красивата Ким.

Във видеото се вижда и едно от бившите гаджета на красавицата - Рей Джи, за когото се смята, че нарочно е разпространил интимният запис. Майката на Буш никак не останала доволна от волностите на бъдещата си снаха и настояла пред Реджи, годежът им да бъде отменен.

"Майката на Реджи просто не можа да понесе историята с "мръсното" видео. Семейство Буш винаги е било изключително консервативно, което е основната причина Реджи да зареже Ким.", сподели близък на семейството.

Единственото изявление от страна на красивата Кардашиян бе, че се надява поне с футболистът да останат приятели, ако нещата не се оправят.

В момента Реджи се отдава на почивка и ергенски живот със своите необвързани приятели, докато бившата му половинка Ким е на снимки, за поредната фотосесия в Маями, със сестрите си Клоуи и Кортни.

Остава обаче въпросът, какво ще правят екс годениците с имението за 4.8 милиона долара, което купиха едва седмица, преди да се появи домашното порно на красивата Кардашиян

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини