Коалиция ПП-ДБ откри предизборната си кампания в Кърджали,засади гора на Промяната

    Коалиция Продължаваме промяната-Демократична България откри предизборната си кампания в Кърджали като засади Гората на промяната.Номинираните в листата на коалицията кандидати за народни представители засадиха в парк „Арпезос Север” 26 борчета,колкото е номера й в бюлетината за предстоящите избори.

    Тези 26 дръвчета символизират  и изборния ни резултат в национален мащаб.Очакваме коалицията ПП-ДБ да бъде първа политическа сила и да вземе най-малко 26% от гласовете на българските избиратели,каза за Кърджали бг вести водачът на листата в Девети кърджалийски многомандатен район Сабахатин Гьокче.

    Заедно с нашите поддръжници засадихме 26 дръвчета – символ на надеждата и бъдещето, което искаме да изградим заедно с жителите на региона. С тази инициатива показваме, че нашата визия за промяна започва от корените – и то буквално! Като водач на листата, аз, Сабахатин Гьокче, искам да заявя категорично – ние сме сигурни, че ще спечелим един мандат в Кърджали, но нашата цел е много по-висока. Борим се за втори мандат, защото знаем, че доверието на хората в нашата програма и в нашите действия е силно. Ние предлагаме реални решения за местните проблеми – икономическо развитие, по-добра инфраструктура и качествено образование за нашите деца. Област Кърджали заслужава повече, и ние сме тук, за да го постигнем. Екипът ни е готов да работи неуморно за реална промяна в региона. Ние не само говорим за бъдещето – ние го създаваме с конкретни действия, като тези 26 нови дръвчета в парка Арпезос-Север. Заедно можем да превърнем нашата област в мястото, което заслужава да бъде – модерен, развиващ се регион с перспективи за всички!-каза още Сабахатин Гьокче.

    Той посочи още пред свои привърженици и симпатизанти на ПП-ДБ в 9 МИР:Ние засадихме фиданките,но за да не никнат вредни треви около тях трябва да се грижим всички заедно.Така е и  в политиката-грижете се за демокрацията с активно гласуване!.

    Кърджали бг вести

    Снимки Георги Кулов

    Купуването  и продаването на гласове е престъпление!

    Платена публикация

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини