Ветераните на „Левски“ и „Хасково“ излизат във финал за Купа „Александър Костов“

    За втори път през годината в Хасково ще се проведе мач между футболните ветерани на местния тим и тези на столичния „Левски“.

    „Двубоят ще бъде официален. Той ще бъде финал за Купа „Александър Костов“. В мача ще играят някои от най-известните футболисти на двата отбора“. Това заяви за Haskovo.net Живко Димитров, който е треньор на ветераните на столичния клуб и почетен член на ПФК „Левски“ (София).

    Покойният Александър Костов е свързан и с двата клуба. Той е легенда на сините, за които има изиграни над 260 мача, а като треньор на „Хасково“ води тима в „А“ група“ в началото на 80-те години на миналия век.

    За предстоящия двубой треньорът на ветераните на „Левски“ е извикал в състава си 19 играчи. Сред тях са Божидар Митрев, Георги Сърмов, Валери Божинов, Милан Коприваров, Дончо Донев, Илиян Симеонов, Емил Ангелов и Емил Спасов.

    Ветераните на „Хасково“ ще бъдат водени от играещия треньор Димчо Марков. Сред останалите ветерани в тима на червено-белите ще са Юксел Реджеб-Чурката, Веселин Василев-Кимбата, Таньо Ганев, Георги Куманов, Стамен Белчев, Петър Колев, Кирчо Крумов, Недялко Хубенов, Делчо Корчев, Стоян Ковачев.

    Мачът е тази събота от 16:30 часа на градския стадион в Хасково.

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ле
      Левскар
      3 0
      13:36, 25 сеп 2024
      Мъри Стоилов в нито един от двата!!
    • 2
      7
      7
      1 -1
      15:22, 25 сеп 2024
      Браво.Хасково е син град,от едно време.
    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини