Eric Clapton анонсира новия албум „Meanwhile“, включващ шест неиздавани досега песни

Eric Clapton обяви предстоящото издаване на нов албум, наречен „Meanwhile“, който се очаква от Bushbranch/Surfdog Records на 4 октомври 2024 г.

Колекцията от 14 песни включва шест нови песни и осем издадени по-рано сингъла, включително днешния, „One Woman“. Той флиртува с афинитета на Clapton към рок реге, наподобявайки класически парчета на великия китарист.

Ограничена информация за „Meanwhile“ беше предоставена чрез съобщение за пресата, както и пълен списък с песни и гости в албума: Jeff Beck („Moon River“), Van Morrison („The Rebels“, „This Has Gotta Stop“, „Stand and Deliver“), Bradley Walker („Always On My Mind“), както и Judith Hill, Simon Climie и Daniel Santiago („How Could We Know“)

Новините за предстоящия албум съвпадат със завръщането на Клептън в Южна Америка, първото му турне в региона от 13 години. Ограничената серия от концерти започва днес в Estadio Velez Sasfielded в Буенос Айрес и ще бъде последвана от четири концерта в Бразилия, последвани от концерт в Мексико Сити. След това китаристът ще има три изяви в САЩ.

Източник: rockthenight.eu

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини