Николай Мелемов: Заставам начело на листата заради незадоволителните резултати на ГЕРБ- Смолян на последните избори

От създаването на ПП ГЕРБ през декември 2006 г. съм поел ангажимент и отговорност да представлявам партията в област Смолян. През всички тези години съм работил само в интерес на хората и това съм го доказал във времето, каза днес в профила си в социалните мрежи Николай Мелемов.

Предвид незадоволителните резултати за нас на последните парламентарни избори през юни 2024 г., аз заставам начело на листата, като поемам политическа отговорност да направя ГЕРБ първа сила в област Смолян. Трябва да обединим усилия за повишаване на избирателната активност. Нямаме повече право да продължаваме политическата агония. Всичко е в ръцете на избирателите. С тези аргументи поех отговорността да бъда водач на листата за предстоящите избори с единствената надежда да са последни извънредни.

Апелирам към смолянската общественост за масово гласуване. Изборът на партии и коалиции е голям, допълва още Мелемов. Втори в листата е д-р Красимир Събев, трети е Недялко Славов. Тодор Батков - син е на осма позиция. Ако след изборите Мелемов се откаже от депутатското място като водач, в парламента ще влезе този, който е получил най-много преференции.

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини