Търсят инженер и образователен медиатор на пазара на труда в Хасково

Свободна позиция за инжиенер – индустриални машини и системи е обявена на пазара на труда в Хасково. Изискване към кандидата за работното място е да има висше образование „Машинно инжинерство“. Висше образование се изисква и за кандидатите, които искат да работят на позицията системен администратор. Необходимо е те да имат завършена специалност „Комуникационна и компютърна техника“.

На пазара на труда е обявена и свободна позициия за образователен медиатор. За този пост се изисква средно образование, като кандидатите може да имат дори само основно. Това става ясно от справката на Бюрото по труда в Хасково.

По традиция най-търсени на пазара на труда в Хасково остават служителите в сферата на услугите. Търсят се работници в ресторанти като сервитьори, миячи, готвачи и бармани. Голям брой позиции са обявени за служители на казино като крупиета, например. Хотелският бранш в региона пък търси рецепционисти. Отново има обявени голям брой работни места за шофьори както за международни курсове, така и за вътрешността на страната.

В сферата на производството глад има за машинни оператори, пакетировачи, пълначи и други.

Над 160 са обявените свободни позиции от Бюрото по труда за тази седмица.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Че
    честит празник
    1 0
    09:49, 22 сеп 2024
    Миналата седмица се търсеха много учители и с различни спецалности ,че и директори а тази седмица всичко вече изведъж е заето. 🙉
    Всичко е удурма номера на директорите на учебните заведения и прах в очите четящите .
Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини