С 60 000 лева подпомагат предприемачи от Хасково, Кърджали, Благоевград и Силистра

С 60 000 лева ще бъдат подпомогнати предприемачи от областите Хасково, Кърджали, Благоевград и Силистра. Това е възможно чрез кандидатстване в осмото издание на „Академия за местни предприемачи“ по обучителна програма, специално създадена за хора с предприемачески идеи, които искат да стартират собствен бизнес в четирите тютюнопроизводителни региона.

В нея могат да участват активни хора с желание да развиват собствен бизнес – може да имат само идея, а може и вече да са стартирали. Срокът за кандидатстване е до 14 октомври 2024 г. чрез попълване на онлайн формуляр. Програмата се осъществява от Център за предприемачество и обучения „Ринкър“ към Фондация „Bcause“ с финансовата подкрепа на „Филип Морис България“ като част от програмата „Забавно лято, грижовна есен 2024“.

„Одобрените кандидати ще участват в поредица от практически насочени обучения с ментори с дългогодишен бизнес опит. По време на обученията ще разработим заедно бизнес планове на проектите, ще говорим за продажби, маркетинг, счетоводство и правна рамка, ще консултираме вашите презентации за представяне на проектите пред журито на програмата, което ще определи победителите в Академия за местни предприемачи 8.0“, информираха от Център „Ринкър“.

Разходите на избраните участници за пътни и настаняване по време на обученията, които ще се проведат в София, ще бъдат покрити от организаторите. Големият финал е в края на януари 2025 - участниците представят пред журито на Академията своите бизнес планове и се борят за разпределението на наградния фонд.

На 19 септември от 18:30 часа ще се проведе информационна среща в конферентната зала на хотел „Ретро“ в Хасково.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини