Криминална хроника:Арестуваха кърджалиецът пребил брат си

За срок до 72 часа в сектор „Арести“ е задържан 53-годишния мъж, нанесъл на  03.09.2024 г. в с.Пчеларово, удари с метален предмет на 64-годишния си брат.

В РУ Кърджали е образувано досъдебно производство срещу 35-годишен мъж, в когото при извършена полицейска проверка са установени 3 грама суха листна маса, реагираща на марихуана. При последващи процесуални действия в жилище, обитавано от лицето, са иззети още 22 грама марихуана. Лицето е задържано.

В РУ Кърджали се извършва проверка срещу жител на гр.Кърджали, който системно използвал за вършене на просия, пълнолетна жителка на гр.Кърджали.

На 04.09.2024 г. в 14:43 ч. е получено съобщение за пожар без преки материални загуби в 10 000 кв.м сухи треви и храсти в землището на с.Върбен, общ. Кирково. Причина: небрежност при боравене с открит огън. На място са  изпратени екипи на УПБЗН- Бенковски и РСПБЗН- Подкова.

На 04.09.2024 г. екипи на РСПБЗН-Джебел, използвайки автомеханична стълба са премахнали 3 сухи дървета /тополи/, застрашаващи сградата на ФСМП Джебел и преминаващи граждани край тях граждани.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Снимка:Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини