Ерол Мюмюн:Аз съм кмет на всички кърджалийци,те повярваха в Новото начало!

Аз съм кмет на всички кърджалийци,те повярваха в Новото начало.Снемането на политическото доверие от мен от името на Областния съвет на ДПС е нелегитимно.Решението е взето без необходимия кворум от 2/3.Получих категорична подкрепа от моите съграждани.Обадиха ми се по телефона,изпращат ми СМС.Това заяви за журналисти кметът на Община Кърджали Ерол Мюмюн по повод оповестено решение за снемане на полититическото доверие след заседание на Областния съвет на ДПС.

  Има хора в Кърджали,които изпитват панически страх от новото начало,от новия модел на работа.Тези хора искат да са несменяеми,да запазят позициите си доживот.Благодаря на всички повярвали в Новото начало,подчерта градоначалника.За пример на поведение от опонентите му той даде „наложените“ за общински координатори Ахмед Моллахасан и Бахри Юмер.

  Ерол Мюмюн упрекна Ресми Мурад,които от името на Областният съвет на ДПС налага нелегитимни решения,част от тях еднолични,а други взети без кворум.

Градоначалникът сподели,че в момента в групата съветници на ДПС в местния парламент няма разцепление.Те са избрани с гласовете на кърджалийци и следва да отстояват техните интереси.Искаме Кърджали да е добро място за живеене и нашите съграждани да са горди с това тук и навсякъде по света,каза още Ерол Мюмюн.

Кметът подчерта,че всички активисти от които е снето политическото доверие с нелегитимно решение споделят неговите убеждения.

Новото начало тръгна,коментира лаконично Ерол Мюмюн в отговор на въпрос,дали подкрепя съпредседателя Делян Пеевски.

Текст и снимка:Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини